دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Mon 6 May 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ ، ساعت ۰۹:۴۶:۲۰

سه سناریوی اکوئینور برای تقاضای نفت در آینده

ایران دریلینگ: شرکت نفت و گاز نروژی اکوئینور (استات اویل سابق) اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت در صورتی که کشور‌‌ها به اهداف جوی نائل شوند اوایل دهه ۲۰۲۰ به اوج خود خواهد رسید اما در دنیای درگیر منازعات، تا سال ۲۰۵۰ به رشد ادامه می‌دهد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل ازرویترز، این شرکت نفتی اعلام کرد انتظارات درباره زمانی که تقاضا برای نفت به اوج خود می‌رسد ممکن است روند عرضه را تغییر دهد زیرا سرمایه گذاران در این فکر هستند که آیا از پروژه‌‌‌‌های بلندمدت حمایت کنند یا با تمرکز به سرمایه‌گذاری‌‌‌هایی با سوددهی سریع، ریسک خود را کمتر کنند. شرکت اکوئینور در دورنمای انرژی جدید خود اعلام کرد: احتمال زوال بازار نفت، ابهاماتی که تولیدکنندگان درگیر آن هستند را افزایش داده و افق سرمایه‌گذاری‌ آن‌‌ها را کاهش داده است و توجه به دوره‌‌‌‌های بازپرداخت بدهی را بالا برده است.

اکوئینور که سابق بر این با نام استات اویل شناخته می‌شد، ۱۵ مه نام خود را تغییر داد تا منعکس کننده استراتژی این شرکت به عنوان یک شرکت انرژی باشد. این شرکت قصد دارد سرمایه‌گذاری‌‌‌های خود در انرژی تجدیدپذیر را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۵ تا ۲۰ درصد از کل هزینه سرمایه افزایش دهد. تحت سناریوی سه گانه این شرکت با عنوان "تجدید، اصلاحات و رقابت"، تقاضا برای نفت در سال ۲۰۵۰ بین ۵۹ تا ۱۲۲ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۹۷.۸ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۷ خواهد بود. سناریوی تجدید بر مبنای هدف توافق جوی پاریس برای محدود کردن افزایش متوسط دمای سطح زمین به پایین دو درجه سلسیوس است. سناریوی اصلاحات بر مبنای تداوم سیاست فعلی و روند‌‌های فناوری است و پیش بینی می‌کند تقاضای جهانی در حدود سال ۲۰۳۰ به ۱۱۱ میلیون بشکه در روز اوج پیدا می‌کند و در سال ۲۰۵۰ به ۱۰۵ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد یافت. 

در سناریوی رقابت، اکوئینور پیش بینی کرده است تنش‌‌های ژئوپلیتیکی مانع از این خواهد شد که کشور‌‌ها به طور موثر به مسئله تغییرات جوی بپردازند.همچنین اکوئینور خاطرنشان کرده که روند برقی سازی حمل و نقل، بهینگی مصرف انرژی و رویداد‌‌هایی مانند پیشرفت‌‌های فناوری سوخت هسته ای ممکن است بر تقاضا تاثیر بگذارد. با این حال افت طبیعی تولید فعلی احتمال سریعتر از افت تقاضا برای نفت خواهد بود و سرمایه‌گذاری‌‌‌های جدید برای پر کردن شکاف حاصل ضروری خواهند بود. بر اساس این گزارش، حتی تحت سناریوی تجدید، حدود ۴۸۰ میلیارد بشکه نفت تا سال ۲۰۵۰ از منابع جدید ضروری خواهد بود که چنین میزانی بیش از مجموع عرضه کشور‌‌های اوپک طی ۳۵ سال گذشته است.



  کد خبر : 2563
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :